CERTIFICERINGER

GOTS - Global Organic Textile Standards (Global Økologisk Tekstilstandard)

100% økologisk bomuld af GOTS Sustainable Textile (Bæredygtig Tekstil) metoder certificeret og inspiceret af Control Union. Formålet med standarden er at sikre, at tekstilerne fremstilles ved hjælp af økologiske råmaterialer og miljømæssigt og socialt ansvarlige metoder. Licensnr. CU810963.

FAIR TRADE

Fairtrade Certification Mark er din uafhængige garanti for, at bomuld indeholdt i dette produkt er certificeret i overensstemmelse med internationale Fairtrade standarder. Licensnr. 19007.

EU-miljømærke

Det officielle EU-mærke til grønnere produkter. Miljømærkede produkter har en forholdsvis beskeden indvirkning på luft, vand, jord, kvalitet, naturressourceforbrug, global opvarmning og biodiversitet. Produkterne skal bestå strenge test med resultater bekræftet af en uafhængig part. Mærket gives kun til de bedste produkter. Licensnr. DK / 016/049

SA8000

Er baseret på principperne om internationale menneskerettighedsnormer. Det måler virksomhedernes ydeevne på otte nøgleområder: børnearbejde, tvangsarbejde, sundhed og sikkerhed, fri fagforening og kollektive forhandlinger, diskrimination, disciplinær praksis, arbejdstid og kompensation.

NEUTRAL® RESPOSIBILITY

Neutral®-produktion er baseret på Vedvarende Energi. På den måde bidrager Neutral® tøj til renere miljø og bekæmper klimaændringer. I overgangstider er energi, der ikke er nødvendig til produktion, rettet mod lokale netværk.

Oeko-Tex

100 Standard omhandler komponenter i tekstilprodukter, som kan påvirke menneskers sundhed. Det evaluerer og skærmer for eventuelle skadelige stoffer, der er til stede inden for forarbejdede tekstiler, som er beregnet til at komme i kontakt med forbrugerne. Licensnr. ZHGO 034436

Yderligere information (på engelsk) se Neutral.dk.